Меню
Головна
Основні страви
Супи
Салати
Закуски
Норвезька кухня
Egersund Seafood
Переглянути
Смажена тріска з овочами та гуакамоле
35 хв
Переглянути
Запечена скумбрія зі спеціями
35 хв
Переглянути
Смажена форель на грилі
30 хв
Переглянути
Мушлі з фореллю в лимонному соусі
30 хв
Переглянути
Тріска та креветки під соусом каррі
50 хв
Переглянути
Лосось з овочами
20 хв
Переглянути
Мідії на пару з петрушкою і часниковим соусом
30 хв
Переглянути
Форель з яблуками, родзинками і фундуком
30 хв
Переглянути
Філе тріски фаршироване базиліком
30 хв
Переглянути
Котлети з тріски, лосося або форелі з локшиною та сирими овочами
30 хв
Переглянути
Смажене філе тріски з яблучним пюре
30 хв
Переглянути
Ескабечє з тріски та салат із сирих овочів
30 хв
Переглянути
Запечена тріска у стилі “En papilotte”
30 хв
Переглянути
Лосось по-креольськи з брокколі та салатом з помідорів
40 хв
Переглянути
Форель загорнута в бекон з хрусткою смаженою картоплею, брюссельською капустою і спаржею
30 хв
1
2
3
4
5
6
7
Популярні рецепти
Рибний суп Буйабесс з тріски та лосося
Лосось з овочами
Салат з копченою фореллю
Сморреброд з копченим лососем
Наші сторінки
3,947
Вподобань
приєднатися
863
Послідовників
приєднатися
902
Послідовників
приєднатися