Форель в домашніх умовах приготувати нескладно, враховуючи, що чим менше спецій і хитрощів, тим натуральнішим і насиченим буде смак риби. Смачна смажена форель на грилі – це завжди просто.
Приготування
- Почистіть форель і помістіть чотири шматочки лимона в порожнину кожної риби.
- Насипати петрушку, порошк каррі, сіль і перець всередину кожної форелі.
- Натріть зовнішню поверхню риби сіллю і перцем та змастіть маслом.
- Оберніть кожну рибину у алюмінієву фольгу, встановіть рибу на гриль над розпеченим вугіллям.
- Готувати близько 5 хвилин з кожного боку.
- Подавати з гарніром, прикрасивши гілочкою свіжої петрушки та шматочками лимона.