Форель з гранатом, фісташками і журавлиною

  • Порція: 2 особи
  • Час: 10 хв
  • Калорійність: 358 Ккал
Роздрукувати

Ця страва з використанням форелі холодного копчення походить з традицій Близького Сходу та середземноморської кухні. Дуже простий рецепт який сподобається як новачку, так і майстру.

Інгредієнти

Приготування

  1. Наріжте філе копченої форелі та розкладіть скибочки на тарілці.
  2. Прикрасьте скибочки філе форелі іншими інгредієнтами.
  3. Подавати зі скибочками цільнозернового хліба.

Вам також сподобається

Автор Jana
Glock

Яна Глок – авторка популярного у Німеччині кулінарного блогу morethansauerkraut, відома юрист із Штутгарта та партнер юридичної компанії Morrison & Foerster LLP, Сан-Фрациско, США.