Лосось з овочами

Лосось з овочами

  • Порція: 4 особи
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

Положіть філе лосося в алюмінієву фольгу та додайте ваші улюблені овочі!

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігріти духовку до 200 ° С
  2. Вимийте, очистіть та розріжте рибу.
  3. Наріжте селеру, цибулю, перець і лимон.
  4. Розкладіть рівномірно овочі в алюмінієвій фользі та помістіть серед них філе лосося.
  5. Посипати невеликою кількістю солі і перцю.
  6. Загорніть фольгу та випікайте у духовці протягом 12-15 хвилин.
  7. Подавати зі сметаною і кропом.

Вам також сподобається

Автор Sjuve
Christopher

Норвезький кулінарний письменник та шеф-кухар, народився в 1974 році. Відомий ведучий кулінарних проектів на телевізійних каналах Норвегії.