Cалат з неперевершеним смаком Норвегії ... буряк, копчена форель та кріп. Подавати з житнім хлібом для легкого обіду.
Приготування
- Розігріти духовку до 180° C.
- Помістіть кубики буряка та картоплі у сотейник, додайте олію, оцет і добре перемішайте. Смажити від 20 до 25 хвилин.
- Вийняти з духовки і дати охолонути протягом 5 хвилин.
- Змішайте листя салату руколи з дрібно нарізаним листям зеленого кропу та сметаною. За смаком приправити сіллю і перцем.
- Розсипати кільця цибулі по листям руколи, додати теплі кубики буряка та картоплі. Додати дрібні шматочки копченої форелі.
- Прикрасити свіжими гілочками кропу.
- Подавати зі скибками житнього хліба з тонким шаром вершкового масла.