Смажена форель на грилі

Салат з копченою фореллю, буряком, картоплею та кропом

  • Порція: 2 особи
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

Cалат з неперевершеним смаком Норвегії ... буряк, копчена форель та кріп. Подавати з житнім хлібом для легкого обіду.

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігріти духовку до 180° C.
  2. Помістіть кубики буряка та картоплі у сотейник, додайте олію, оцет і добре перемішайте. Смажити від 20 до 25 хвилин.
  3. Вийняти з духовки і дати охолонути протягом 5 хвилин.
  4. Змішайте листя салату руколи з дрібно нарізаним листям зеленого кропу та сметаною. За смаком приправити сіллю і перцем.
  5. Розсипати кільця цибулі по листям руколи, додати теплі кубики буряка та картоплі. Додати дрібні шматочки копченої форелі.
  6. Прикрасити свіжими гілочками кропу.
  7. Подавати зі скибками житнього хліба з тонким шаром вершкового масла.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.