Тріска у поєднанні з креветками та каррі - чудова страва для сімейної вечері. Тріска сама по собі має не дуже багатий смак, і тому будє ідеально додати до неї інші насичені аромати.
Інгредієнти
Приготування
Розігрійте духовку до 225° C. Змастіть каструлю або форму вершковим маслом.
Очистіть креветки та звільніть тріску від кісток. Подрібіть філе тріски на маленькі шматочки.
Тріску та креветки покласти у каструлю, посипати сіллю, перемішати.
У 1990 році Бент Стіансен виграв перший чемпіонат кулінарного мистецтва в Норвегії. Три роки по тому, Бент став першим скандинавським шеф-кухарем, що здобув перемогу у кулінарному чемпіонату світу Bocuse d'Or, який відбувається в Ліоні, Франція.