Дуже смачні шматочки форелі загорнуті в бекон та підсмажені тонкі скибочки картоплі, майже як чіпси! Що може бути смачнішим! Готується дуже просто і легко, а головне смачно!
Інгредієнти для філе форелі в беконі
Заправка
Хрусткі скибочки картоплі
Приготування
- Почнемо з картоплі. Помийте та почистіть картоплю. Наріжте дуже тонкими скибочками. Можете використовувати шинковку. Нічого страшного якщо вони не рівні по товщині.
- Розігрійте духовку до 230 градусів.
- Закип'ятіть воду в каструлі і проваріть картопляні скибочки в добре підсоленій воді протягом 3 хвилин. Злийте воду і скибочки в друшляк і дайте їм добре стекти. Розташуйте скибочки рівним шаром на деко. Посипте гарно подрібненим часником і кропом разом з оливковою олією та сіллю. Випікайте протягом 10-15 хвилин доки вони не стануль золотистими з коричневими краями.
- Поділіть форель на 4 рівні частини. Посипте сіллю та перцем, перш ніж загорнути шматкочки риби у скибочки бекону. Змажте оливковою олією. Обсмажте їх на середньому вогні, доки бекон не стане золотисто-коричневого кольору, а риба не буде готовою.
- Овочі зварітьв добре підсоленій воді протягом декількох хвилин.
- Змішайте інгредієнти для соусу. Приправте сіллю і перцем.
- Смачного!