Форель загорнута в бекон з хрусткою смаженою картоплею, брюссельською капустою і спаржею

Форель загорнута в бекон з хрусткою смаженою картоплею, брюссельською капустою і спаржею

Форель загорнута в бекон з хрусткою смаженою картоплею, брюссельською капустою і спаржею Форель загорнута в бекон з хрусткою смаженою картоплею, брюссельською капустою і спаржею
  • Порція: 4 особи
  • Час: 40 хв
Роздрукувати

Дуже смачні шматочки форелі загорнуті в бекон та підсмажені тонкі скибочки картоплі, майже як чіпси! Що може бути смачнішим! Готується дуже просто і легко, а головне смачно!

Інгредієнти для філе форелі в беконі

Заправка

Хрусткі скибочки картоплі

Приготування

  1. Почнемо з картоплі. Помийте та почистіть картоплю. Наріжте дуже тонкими скибочками. Можете використовувати шинковку. Нічого страшного якщо вони не рівні по товщині.
  2. Розігрійте духовку до 230 градусів.
  3. Закип'ятіть воду в каструлі і проваріть картопляні скибочки в добре підсоленій воді протягом 3 хвилин. Злийте воду і скибочки в друшляк і дайте їм добре стекти. Розташуйте скибочки рівним шаром на деко. Посипте гарно подрібненим часником і кропом разом з оливковою олією та сіллю. Випікайте протягом 10-15 хвилин доки вони не стануль золотистими з коричневими краями.
  4. Поділіть форель на 4 рівні частини. Посипте сіллю та перцем, перш ніж загорнути шматкочки риби у скибочки бекону. Змажте оливковою олією. Обсмажте їх на середньому вогні, доки бекон не стане золотисто-коричневого кольору, а риба не буде готовою.
  5. Овочі зварітьв добре підсоленій воді протягом декількох хвилин.
  6. Змішайте інгредієнти для соусу. Приправте сіллю і перцем.
  7. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.