Форель з яблуками, родзинками і фундуком

Форель з яблуками, родзинками і фундуком

  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Форель із запашним, вражаючим різномаїттям ароматів, гарніром, який приємно здивує та назавжди стане частиною Вашої сімейної кулінарної традиції! Підходить для святкового сніданку або обіду. Святкуємо разом з Egersund Seafood. Смачного!

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігріти духовку до 180 ° С. Розтопити вершкове масло в каструлі. Розрізати яблука на скибочки та обсмажити їх трохи до м'якої ступені готовності разом з лісовими горіхами.
  2. Покладіть форель в жаростійке блюдо. Зверху над фореллю розмістіть підсмажені яблука та горіхи.
  3. Посипати родзинками і випікати в середині духовки близько 10-15 хвилин, в залежності від очікуваного ступеня готовності риби всередині.
  4. Приправити сіллю, перцем та скибочками свіжого лайма.

Вам також сподобається

Автор Bent
Stiansen
post@statholdergaarden.no

У 1990 році Бент Стіансен виграв перший чемпіонат кулінарного мистецтва в Норвегії. Три роки по тому, Бент став першим скандинавським шеф-кухарем, що здобув перемогу у кулінарному чемпіонату світу Bocuse d'Or, який відбувається в Ліоні, Франція.