Форель із запашним, вражаючим різномаїттям ароматів, гарніром, який приємно здивує та назавжди стане частиною Вашої сімейної кулінарної традиції! Підходить для святкового сніданку або обіду. Святкуємо разом з Egersund Seafood. Смачного!
Інгредієнти
Приготування
Розігріти духовку до 180 ° С. Розтопити вершкове масло в каструлі. Розрізати яблука на скибочки та обсмажити їх трохи до м'якої ступені готовності разом з лісовими горіхами.
Покладіть форель в жаростійке блюдо. Зверху над фореллю розмістіть підсмажені яблука та горіхи.
Посипати родзинками і випікати в середині духовки близько 10-15 хвилин, в залежності від очікуваного ступеня готовності риби всередині.
Приправити сіллю, перцем та скибочками свіжого лайма.
У 1990 році Бент Стіансен виграв перший чемпіонат кулінарного мистецтва в Норвегії. Три роки по тому, Бент став першим скандинавським шеф-кухарем, що здобув перемогу у кулінарному чемпіонату світу Bocuse d'Or, який відбувається в Ліоні, Франція.