- Порція: 4 особи
- Час: 30 хв
- Калорійність: 234 Ккал
Роздрукувати
Макаронні мушлі або черепашки, мають дуже суттеву перевагу - в залежності від фантазії кухаря вони можуть бути заповнені соусом. Але й використання саме мушель не принципово, і вони можуть бути замінені на будь-які макарони, які у вас є.
Приготування
- Філе форелі або лосося нарізати кубиками.
- Нагрійте трохи олії в сковороді і обсмажте філе риби перегорнувши її два рази на середньому вогні.
- Відкладіть обсмажену рибу в сторону.
- Дрібно наріжте часник та зелену цибулю, покладіть в сотейник.
- Сотейник щільно закрийте, поставте на повільний вогонь і тушкуйте 2 хвилин.
- Додайте борошно, помішуючи. Суміш розчиніть молоком, постійно помішуючи.
- Додайте лимонний сік, терту цедру половини лимона та збиті вершки.
- Варити на повільному вогні протягом 5 хвилин. Приправити сіллю та перцем.
- Додайте рибу, петрушку та тушкуйте приблизно 2 хвилин іноді помішуючи.
- Додайте обрані макарони у велику каструлю з киплячою підсоленою водою та приготуйте їх за вказівками виробника.
- Коли макарони повністю готові, злийте воду та змішайте з соусом.
- Страву подавати із зеленим салатом.