Мушлі з форелю в лимонному соусі

Мушлі з фореллю в лимонному соусі

  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
  • Калорійність: 234 Ккал
Роздрукувати

Макаронні мушлі або черепашки, мають дуже суттеву перевагу - в залежності від фантазії кухаря вони можуть бути заповнені соусом. Але й використання саме мушель не принципово, і вони можуть бути замінені на будь-які макарони, які у вас є.

Інгредієнти

Приготування

  1. Філе форелі або лосося нарізати кубиками.
  2. Нагрійте трохи олії в сковороді і обсмажте філе риби перегорнувши її два рази на середньому вогні.
  3. Відкладіть обсмажену рибу в сторону.
  4. Дрібно наріжте часник та зелену цибулю, покладіть в сотейник.
  5. Сотейник щільно закрийте, поставте на повільний вогонь і тушкуйте 2 хвилин.
  6. Додайте борошно, помішуючи. Суміш розчиніть молоком, постійно помішуючи.
  7. Додайте лимонний сік, терту цедру половини лимона та збиті вершки.
  8. Варити на повільному вогні протягом 5 хвилин. Приправити сіллю та перцем.
  9. Додайте рибу, петрушку та тушкуйте приблизно 2 хвилин іноді помішуючи.
  10. Додайте обрані макарони у велику каструлю з киплячою підсоленою водою та приготуйте їх за вказівками виробника.
  11. Коли макарони повністю готові, злийте воду та змішайте з соусом.
  12. Страву подавати із зеленим салатом.

Вам також сподобається

Автор Sjuve
Christopher

Норвезький кулінарний письменник та шеф-кухар, народився в 1974 році. Відомий ведучий кулінарних проектів на телевізійних каналах Норвегії.