Філе тріски фаршироване базиліком

Філе тріски фаршироване базиліком

Філе тріски фаршироване базиліком Філе тріски фаршироване базиліком
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

А чи куштували Ви коли-небудь пюре Тапенаде? Цей прованський соус чудово смакує з філе тріски та помідорами черрі. Смачного!

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігріти духовку до 180 градусів.
  2. Зробити пюре Тапенаде. Дрібно порізати та змішати чорні оливки і каперси. Оливкову олію потроху додають до тих пір, доки суміш не набуде консистенції пасти. Tapenade часто ароматизований по-різному в різних регіонах шляхом додавання таких інгредієнтів, як часник, трави, анчоуси, лимонний сік або бренді.
  3. Всі інгредієнти для Tapenade змішати у блендері і залишити при кімнатній температурі протягом однієї години, щоб аромат мав час для насичення. Приправити сіллю і перцем.
  4. Розділити рибу на 4 частини і вирізати кишеню в середині риби, так щоб вкласти туди 4-5 листочків базиліку. Потім покласти рибу на змащений маслом лист пергаменту. Tapenade викласти зверху риби.
  5. Рибу і томати тримати в духовці близько 10 хв., доки риба не буде готова. Подавати з хлібом із борошна грубого помелу.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.