Рибні котлети! Коли ви зрозумієте, наскільки легко їх робити, а це дійсно займає всього кілька хвилин, вони стануть Вашою улюбленною стравою. Ви з легкістю можете обирати рибу для Ваших рибних котлет. Для них краще завжди використовувати свіжу рибу, текстура котлет стане неперевершеною. Смачного!
Інгредієнти для рибних котлет
Інгредієнти для гарніру
Приготування
- Часник, зелену цибулю, частинку перця чилі без насіння та коріандр трохи подрібнити в кухонному комбайні.
- Видаліть всі кістки з філе риби перед подрібненням на фарш. Покладіть шматочки у кухонний комбайн та запустіть на 15 сек. Додайте сіль і ввімкніть комбайн ще на 15 секунд. Розділіть масло маленькими кубиками і додайте у фарш. Запустіть кухонний комбайн ще на 10 секунд, поки усі інгрідієнти не перетворяться у однорідну массу.
- Змочіть долоні водою та зформуйте 8 маленьких витягнутих котлет.
- Розтопіть масло та олію в сковороді і обсмажте рибні котлети протягом 3-4 хвилин на середньому вогні з кожноїї сторони.
- Відваріть рисову локшину у підсоленій воді до готовності.
- Поріжте огірок тонкими скибочками і натріть моркву соломкою. Поділіть зелену цибулю на шматки завдовжки 5-6 см. Розріжте їх на смужки.
- Покладіть рисову локшину на велике блюдо і розмістіть рибні котлети і моркву зверху. Посипте зеленою цибулею, свіжим кореандром і чилі.