Смажене філе тріски з яблучним пюре

Смажене філе тріски з яблучним пюре

Смажене філе тріски з яблучним пюре Смажене філе тріски з яблучним пюре
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Закип’ятіть воду і додайте бульйонний кубик. Додайте цукор і оцет. Покладіть яблучні шматочки і нехай все це вариться близько 10 хв. Збийте в пюре блендером. Приправте сіллю і перцем.
  2. Промийте рибу, почистіть шкірку від залишків луски та поділіть на порційні шматки. Посоліть та поперчіть рибу. Обсмажуйте шматочки в соняшниковій олії, саме сторону зі шкірою на досить сильному вогні, доки риба не стане майже готовою.
  3. Викладіть на теплу тарілку гаряче яблучне пюре та розташуйте шматки риби на вершині, шкіркою догори. Тепло від яблучного пюре гарантує, що риба відмінно приготована належним чином. Подається зі шпинатом і скибочками свіжого яблука. В якості альтернативи шпинату може бути використаний свіжий салат.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.