>Нагетси із тріски з соусом ремулад, салатом і рисом

Нагетси із тріски з соусом ремулад, салатом і рисом

>Нагетси із тріски з соусом ремулад, салатом і рисом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 50 хв
Роздрукувати

Інгредієнти для котлет

Приготування

  1. Розігріти духовку до 200 градусів.
  2. Відварити рис відповідно до інструкцій на упаковці. Приготувати нагетси за рецептом Нагетси із тріски запечені у духовці.
  3. Змішайте сметану, майонез та каперси. Наріжте корнішони та додайте соус ремулад з гірчицею, нарізаною зеленою цибулею та яблуком. Приправте сіллю і перцем. Дайте охолонути.
  4. Наріжте тонкими смужками фенхель та селеру. Сервіруйте нагетси разом із звареним рисом, полийте соусом ремулад та прикрасьте кропом і селерою.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.