У мисці змішайте подрібнені кукурудзяні пластівці і сіль та перець. В іншій мисці збийте яйця.
Філе риби поріжте шматочками – нагетсами. Кожен шматочок обваляйте в борошні, а потім опустіть в яєчну суміш. Після цього обваляйте шматочки риби в подрібнених кукурудзяних пластівцях з сіллю та перцем.
Деко для запікання змастіть маслом та викладіть на нього приготовані нагетси. Випікайте нагетси в гарячій духовці протягом 13-16 хвилин до золотисто-коричневого кольору.
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.