Салат з тріскою, авокадо та манго

Салат з тріскою, авокадо та манго

Салат з тріскою, авокадо та манго
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Вже давно відомі корисні властвості їжі, з медичної точки зору, яка приготована на пару. Регулярне споживання овочів та риби приготованих на пару - запорука вашого здорового життя та довголіття. Продукти, приготовані на пару, зберігають поживні речовини, вітаміни та колір.

Інгредієнти для приготування риби

Інгредієнти для приготування салату з авокадо та манго

Приготування

  1. Використовуйте пароварку або парову каструлю з бамбука. Заповніть воду в пароварці.
  2. Розріжте зелену цибулю навпіл. Додати зелену цибулю на решітку та помістіть зверху шматочки риби. Приправте меленим перцем.
  3. Очистіть листя бак чой, додайте до шматочків риби. Посипати кунжутом, чилі та лаймом.
  4. Змішайте соєвий соус та імбир та додайте чайну ложку суміші до кожного шматочка риби. Встановіть решітку в пароварці або встановиіть бамбукову решітку в каструлю. Пам'ятайте, що вода не повинна торкатися риби.
  5. Закрийте кришку, та готуйте від 5 до 12 хвилин в залежності від товщини риби. Риба готова, коли вона розшаровується під невеликим тиском. зверху покладіть свіжу зелень коріндру, та додайте соєвий соус.
  6. Почистити та подрібнити авокадо, манго, червону цибулю, додати чайну ложку червоного перцю чилі та ¼ чайної ложки коріандру. Додати до готової риби.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.