Вже давно відомі корисні властвості їжі, з медичної точки зору, яка приготована на пару. Регулярне споживання овочів та риби приготованих на пару - запорука вашого здорового життя та довголіття. Продукти, приготовані на пару, зберігають поживні речовини, вітаміни та колір.
Інгредієнти для приготування риби
Інгредієнти для приготування салату з авокадо та манго
Приготування
- Використовуйте пароварку або парову каструлю з бамбука. Заповніть воду в пароварці.
- Розріжте зелену цибулю навпіл. Додати зелену цибулю на решітку та помістіть зверху шматочки риби. Приправте меленим перцем.
- Очистіть листя бак чой, додайте до шматочків риби. Посипати кунжутом, чилі та лаймом.
- Змішайте соєвий соус та імбир та додайте чайну ложку суміші до кожного шматочка риби. Встановіть решітку в пароварці або встановиіть бамбукову решітку в каструлю. Пам'ятайте, що вода не повинна торкатися риби.
- Закрийте кришку, та готуйте від 5 до 12 хвилин в залежності від товщини риби. Риба готова, коли вона розшаровується під невеликим тиском. зверху покладіть свіжу зелень коріндру, та додайте соєвий соус.
- Почистити та подрібнити авокадо, манго, червону цибулю, додати чайну ложку червоного перцю чилі та ¼ чайної ложки коріандру. Додати до готової риби.