Кабачковий суп з сайдою

Кабачковий суп з сайдою

Кабачковий суп з сайдою Кабачковий суп з сайдою
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Якщо надворі неймовірна спека, але хочеться скуштувати чогось смачненького, не витрачаючи багато часу на кухні - в пригоді стане рецепт приготування легкого, ніжного кабачкового супу із сайдою.

Інгредієнти

Приготування

  1. Розтопіть масло в каструлі. Додайте дрібно нарізаний часник і зелень, та пасеруйте на повільному вогні протягом 2-х хвилин.
  2. Додайте дрібно нарізану цибулю, нарізані кубиками кабачки та зелень фенхеля. Тримайте на вогні, помішуючи, протягом ще декількох хвилин. Потім залийте воду і бульйон, доведіть до кипіння та додайте філе сайди. Варіть на повільному вогні 15 хвилин.
  3. Додайте сметану, вершки і доведіть до кипіння ще раз. Подавайте зі свіжими травами.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.