Якщо надворі неймовірна спека, але хочеться скуштувати чогось смачненького, не витрачаючи багато часу на кухні - в пригоді стане рецепт приготування легкого, ніжного кабачкового супу із сайдою.
Приготування
- Розтопіть масло в каструлі. Додайте дрібно нарізаний часник і зелень, та пасеруйте на повільному вогні протягом 2-х хвилин.
- Додайте дрібно нарізану цибулю, нарізані кубиками кабачки та зелень фенхеля. Тримайте на вогні, помішуючи, протягом ще декількох хвилин. Потім залийте воду і бульйон, доведіть до кипіння та додайте філе сайди. Варіть на повільному вогні 15 хвилин.
- Додайте сметану, вершки і доведіть до кипіння ще раз. Подавайте зі свіжими травами.