Нудль суп з фенхелем, креветками та філе тріски

Нудль суп з фенхелем, креветками та філе тріски

Нудль суп з фенхелем, креветками та філе тріски Нудль суп з фенхелем, креветками та філе тріски
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Нудль суп або суп-локшина є однією з основних страв країн Азії. Готується він на світлому бульйоні та з додаванням головного інгредієнту - локшини, від яєчної до рисової.

Інгредієнти

Приготування

  1. Почистіть та дрібно наріжте коріння петрушки, часник, кріп, імбир та моркву.
  2. Наріжте філе тріски дрібними шматочками.
  3. Розтовчіть в каструлі усі дрібно порізані інгредієнти у невеликій кількості оливкової олії. Додайте оцет, воду або рибний бульйон. Кип'ятіть на повільному вогні протягом 5-10 хвилин.
  4. Додайте локшину, філе тріски та варіть на повільному вогні протягом ще декількох хвилин.
  5. Додайте креветки, цедру лайма, сіль та перець. Розподіліть по тарілкам та подавайте доки суп ще гарячий.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.