Татакі з лосося

Татакі з лосося

Татакі з лосося
  • Порція: 2 особи
  • Час: 10 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Рівномірно посипте філе лосося сіллю та перцем. Нагрійте сковороду з олією.
  2. Запечіть лосося на сильному вогні з кожної сторони протягом 30 секунд до золотавої скоринки.
  3. Розріжте рибу на великі шматки. Наріжте авокадо та огірки скибочками. Сервіруйте з соєвим соусом.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.