Пиріг з лососем та крабами

Пиріг з лососем та крабами

Пиріг з лососем та крабами
  • Порція: 4 особи
  • Час: 50 хв
Роздрукувати

Е фектний та смачний пиріг завжди доречний на столі для зустрічі гостей або у сімейному колі. Спробуйте поєднати лосося та краби у одній смачній страві.

Інгредієнти

Інгредієнти для начинки

Приготування

  1. Ретельно змішайте масло та борошно. Додайте сир, воду та сіль, замісіть усе разом. Додайте борошно, якщо тісто занадто липке. Розкачайте тісто у формі кола товщиною приблизно 6 мм та діаметром 24 см. Поставте у холодильник на 30 хвилин.
  2. Покладіть тісто у форму для запікання та залишіть у духовці протягом 10 хв.
  3. Поріжте філе лосося на тонкі шматочки. Почистіть цибулю. Дрібно поріжте цибулю, фенхель та шпинат.
  4. Вийміть оболонку пирога та дайте йому охолонути.
  5. Змішайте дрібно нарізаний кріп, молоко, яйця, тертий сир, сіль та перець. Покладіть шматочки лосося, м‘ясо краба та овочі у раковину пирога. Зробіть яєчну суміш та полийте зверху.
  6. Випікайте пиріг в духовці протягом 35 хвилин або поки поверхня не набуде золотавого кольору.
  7. Подавайте зі свіжим кропом, лимоном та овочевим салатом.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.