Смажений Джон Дорі з овочами

Смажений Джон Дорі з овочами

Смажений Джон Дорі з овочами Смажений Джон Дорі з овочами
  • Порція: 2 особи
  • Час: 10 хв
Роздрукувати

Д жон Дорі корисна для людей, що страждають хворобами кровоносної системи, а також тим, хто має бажання позбавитися зайвої ваги. М'ясо Джон Дорі дуже м'яке, біле та ніжне, легко відділяється від кісток. Воно характеризується приємним, тонким, оригінальним смаком і належить до делікатесних продуктів. Його дуже високо цінують гурмани. У м'ясі Джон Дорі відсутній характерний рибний запах.
М'ясо Джон Дорі містить такий вітамін як ніацин, білки, велику кількість мінеральних речовин - калій, натрій, залізо, магній, нікель, кальцій, сірку, фосфор, хлор, молібден, фтор та хром. Особливо багата риба на білок. Його зміст досягає 20%. Жирів в м'ясі майже немає – він знаходиться на рівні 1,4%. Вуглеводи відсутні. За поживними властивостями Джон Дорі дуже схожий на палтус.

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 200 ° C / 180 ° C та за наявності увімкніть вентиляцію духовки.
  2. Помістіть скибочки картоплі, червоний стручковий перець, цукіні та червону цибулю в форму для запікання таким чином, щоб картопля була в нижній частині, а зверху знаходились овочі. Додайте оливкову олію та лимонний сік по всій площині запікання. Додайте сіль, перець за смаком та запікайте в духовці протягом 15 хвилин.
  3. Помістіть філе Джон Дорі поверх овочів та посипте їх орегано. Полийте невеликою кількістю оливкової олії та поверніть форму в духовку. Залиште форму ще на 10 хвилин.
  4. Розкладіть овочі та рибу на тарілки та додайте сік лимону.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.