Мідії в яблучному соці та з кокосовим молоком

Мідії в яблучному соці та з кокосовим молоком

Мідії в яблучному соці та з кокосовим молоком Мідії в яблучному соці та з кокосовим молоком Мідії в яблучному соці та з кокосовим молоком
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Почистіть мідії. Приберіть бороду та видаліть пошкоджені.
  2. Візьміть велику сковороду. Дрібно поріжте перець чилі, часник та цибулю шалот. Нагрійте масло у сковороді та трохи підсмажте цибулю.
  3. Поріжте моркву і кріп та додайте до цибулі. Підсмажте протягом декількох хвилин, доки цибуля не набуде жовтого кольору та стане м'якою.
  4. Додайте яблучний сік, кокосове молоко та кубик подрібненого овочевого бульйону. Доведіть до кипіння та додайте мідії. Накрийте сковороду кришкою.
  5. Дуже важливо! Мідії повинні розкритися коли повністю готові. Мідії, які не відкрились повинні бути видалені.
  6. При сервіруванні розріжте лайм на часточки та прикрасьте зверху. Подавайте мідії теплими. Добре смакує з цільнозерновим хлібом, лаймом та свіжою кінзою.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.