Тріска з картоплею, беконом і гарячим гірчичним соусом з козячим сиром

Тріска з картоплею, беконом і гарячим гірчичним соусом з козячим сиром

Тріска з картоплею, беконом і гарячим гірчичним соусом з козячим сиром Тріска з картоплею, беконом і гарячим гірчичним соусом з козячим сиром
  • Порція: 4 особи
  • Час: 60 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Інгредієнти для соусу

Інгредієнти для горохового рагу

Приготування

  1. Викладіть філе тріски у каструлю та посипте сіллю у розрахунку 1 столова ложка солі на 1 кг риби. Тримайте рибу у солі протягом 30-40 хвилин.
  2. Розігрійте духовку до 200 °С. Викладіть філе з каструлі на алюмінієву фольгу на деко та поставте у духовку. Запікайте на нижній полиці духовки протягом 30-40 хвилин.
  3. Відваріть картоплю до м’якого стану. Обсмажте бекон щоб він став хрустким.
  4. Зробіть соус. Розтопіть масло, розмішайте разом з борошном та додайте гаряче молоко помішуючи. Уварюйте соус протягом 2-3 хвилин. Приправте гірчицею, сіллю та перцем.
  5. Зробіть горохове рагу. Замочіть горох на ніч у великій кількості холодної води. Злийте воду та відваріть горох до м’якого стану у великій кількості свіжої води протягом 1 години. Злийте воду та ретельно перемішайте з маслом, сіллю, чорним перцем та цукром.
  6. Сервіруйте зі свіжо-відвареною картоплею, хрустким беконом і теплим, солодким соусом, сиром бруност та гірчицею. Додатково прикрасьте листям свіжої петрушки.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.