Зробіть суміш спецій - змішайте цукор, кмин та сіль. Увітріть суміш спецій в рибу. Залиште рибу при кімнатній температурі на 30 хвилин. Розріжте кожен лимон на 4 скибочки та викладіть їх на решітку гриля. Зверху на кожну скибочку лимону положіть філе риби та запікайте протягом 10 хвилин.
Помийте та поріжте кабачки цукіні скибочками. Викладіть цукіні, оливки та часник у каструлю. Додайте оливкову олію та воду. Кип’ятіть цукіні 5 хвилин, вимкніть та дайте охолонути. Додайте петрушку та лимонний сік.
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.