П ростий, швидкий та оригінальний японський рецепт приготування мойви.
Інгредієнти
Інгредієнти для салату
Приготування
Почистіть рибку, голову можна залишити, а нутрощі видалити. Просушіть паперовим рушником, обваляйте в борошні та обсмажте на сковорідці протягом 2 хвилини з кожного боку.
Почистіть моркву, цибулю та редьку. Дрібно нашинкуйте на тертці моркву та редьку. Цибулю наріжте дуже тонко півкільцями. Цедру натріть на тертці. Злегка перемішайте всі інгредієнти у мисці. Заправте соєвим соусом, білим оцтом, цукром, сіллю та перцем та залиште на 5 хвилин.
При подачі викладіть рибку на блюдо, а зверху покладіть овочі.