Бургер з котлетою із талісмана, нототенії або хека

Бургер з котлетою із талісмана, нототенії або хека

Бургер з котлетою із талісмана, нототенії або хека
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Інгредієнти для котлет

Інгредієнти для маринованої капусти та салату з моркви

Інгредієнти для соусу айолі

Приготування

  1. Налийте воду, білий винний оцет, додайте цукор та лимонний сік в каструлю. Доведіть до кипіння та дайте охолонути. Пошинкуйте капусту. Почистіть моркву та пошинкуйте тонкими смужками. Покладіть капусту та моркву в каструлю, посоліть. Натріть та додайте цедру лайма. Залийте маринадом. Накрийте каструлю кришкою або фольгою та залиште на годину. Поріжте кріп, додайте сіль за смаком та перемішайте перед подачею на стіл.
  2. Для соусу айолі змішайте яєчний жовток, білий винний оцет, діжонську гірчицю і подрібнений часник. Додайте повільно оливкову олію безперервно перемішуючи. Приправте сіллю та перцем.
  3. Філе риби не повинно мати кісток. Поріжте його на шматочки, покладіть у кухонний комбайн та запустіть на 15 сек. Додайте сіль і ввімкніть комбайн ще на 15 секунд. Розділіть масло маленькими кубиками та додайте у фарш.
  4. Запустіть кухонний комбайн ще на 10 секунд, поки усі інгредієнти не перетворяться у однорідну масу. Змочіть долоні водою та зформуйте 4 круглі пласкі котлети. Розтопіть масло та олію в сковороді і обсмажте рибні котлети протягом 4-5 хвилини з кожної сторони на середньому вогні. Котлети повинні тримати форму.
  5. Збризніть булочки оливковою олією та помістіть їх на гриль або в духовку. Покладіть всередину гамбургерів рибні котлети та подавайте з салатом та соусом айолі.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.