Т акий незвичайний зелений торт-сендвіч з лососем та креветками завжди стане у нагоді аби прикрасити святковий стіл та здивувати гостей гармонійним поєднанням інгредієнтів.
Інгредієнти
Інгредієнти для зеленої пасти
Інгредієнти для яєчної пасти
Приготування
Зробіть пасту з філе лосося та креветок. Розімніть злегка філе лосося вилкою та викладіть у миску, залишивши необхідну кількість на гарнір. Змішайте в нарізаним кропом, подрібненими креветками та майонезом. Приправте сіллю та перцем.
Зробіть зелену пасту. Розморозьте горошок. Змішайте авокадо та горох у блендері до отримання однорідної маси. Приправте сіллю та декількома краплями соусу Табаско.
Зробіть яєчну пасту. Відваріть яйця протягом 5-6 хвилин. Подрібніть яйця і зелену цибулю. Змішайте яйця, сметану, діжонську гірчицю та зелену цибулю. Приправте сіллю та перцем.
Зріжте скоринку з хліба та наріжте його шарами 2 см як коржі для торту. На нижній шар намастіть пасту з філе лосося. Покладіть зверху шар хліба. Намастіть шар яєчної пасти та знов покладіть зверху шар хліба, акуратно здавіть усі шари разом. Змастіть зверху та з усіх боків зеленою пастою.
Прикрасьте зверху подрібненими шматочками копченого лосося, зеленої цибулі, кропу та нарізаними помідорами черрі.
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.