Тріска, форель або лосось з беконом

Форель з беконом

  • Порція: 3 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

З гідно з рекомендаціями лікарів та дієтологів тижнева норма споживання риби, насиченої жирними омега-3 кислотами та вітамінами D, складає 300-500 грамів. Їмо рибу - 4 філе тріски, форелі або лосося, та будьмо здоровими цілий рік!

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Помістіть рибу в деко для випічки. Додайте сік з 1 лимона, олію та петрушку. Запікайте в духовці протягом приблизно 15 хвилин.
  2. В той час, як риба запікається в духовці, зробіть гарнір до риби. Викладіть дрібні шматочки бекону у велику сковороду та обсмажте на середньому вогні до хрусткого стану. Розріжте капусту на великі шматки та протушкуйте разом з подрібненим часником та беконом. Додайте горошок.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.