З гідно з рекомендаціями лікарів та дієтологів тижнева норма споживання риби, насиченої жирними омега-3 кислотами та вітамінами D, складає 300-500 грамів. Їмо рибу - 4 філе тріски, форелі або лосося, та будьмо здоровими цілий рік!
Приготування
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Помістіть рибу в деко для випічки. Додайте сік з 1 лимона, олію та петрушку. Запікайте в духовці протягом приблизно 15 хвилин.
- В той час, як риба запікається в духовці, зробіть гарнір до риби. Викладіть дрібні шматочки бекону у велику сковороду та обсмажте на середньому вогні до хрусткого стану. Розріжте капусту на великі шматки та протушкуйте разом з подрібненим часником та беконом. Додайте горошок.