Надзвичайно простий рецепт рибних котлет з італійским соусом Сальса Верде. Смачного!
Інгредієнти для котлет
Інгредієнти для соуса Salsa Verd
Приготування
Зробіть фарш з м’яса філе тріски, використовуючи ніж або м’ясорубку. Змішайте яйця, сіль, перець і дрібно нарізану зелену цибулю з рибним фаршем і залишіть його на деякий час охолонути.
Соус Salsa Verd готується надзвичайно легко. Всі інгредієнти складаються у чашку блендера, злегка подрібнюються та перемішуються.
Посмажте на сковороді рибні котлети в соняшниковій олії до золотистого кольору 4-5 хвилин кожну сторону. Розріжте хліб на скибочки, покладіть листя шпинату та котлети. Подавайте зі сметаною та зеленим соусом Сальса Верде (Salsa Verde).
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.