Шашлик з тріски з фенхелем, апельсином та перцем чилі

Шашлик з тріски з фенхелем, апельсином та перцем чилі

Шашлик з тріски з фенхелем, апельсином та перцем чилі Шашлик з тріски з фенхелем, апельсином та перцем чилі
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Я кщо для Вас необхідною складовою вдалого відпочинку на природі є ароматний та власноруч зроблений шашлик, а ще ви ні одного дня не можете прожити без риби, ми пропонуємо Вам дуже простий, швидкий та оригінальний норвезький рецепт шашлика з тріски з фенхелем, апельсином та перцем чилі.

Інгредієнти

Приготування

  1. Наріжте філе тріски великими шматками, які буде зручно нанизувати на бамбукові шпажки. Змішайте мелений чорний перець, мелену паприку, кмин, коріандр, сіль, часниковий порошок та цукор. Помістить шматки риби у суміш спецій на щонайменше 30 хвилин.
  2. Покладіть дерев’яні шампури або шпажки у холодну воду аби вони не згоріли під час приготування риби на грилі. Тепер вам потрібно акуратно нанизати рибу на шпажки та загорнути у алюмінієву фольгу. Обсмажте на грилі з кожної сторони протягом 5 хвилин.
  3. Поріжте стеблини фенхелю довжиною 2 см та полийте оливковою олією. Підсмажте фенхель на грилі протягом декількох хвилин. Почистіть та поріжте всі апельсини на шматки. Наріжте петрушку. Викладіть приготовані на грилі фенхель, апельсини та петрушку на блюдо. Подавайте шашлик з тріски та овочі з йогуртом, змішаним з чилі або табаско.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.