Змастіть деко, викладіть тріску та додайте масло, сіль та перець. Запікайте в духовці протягом 20-25 хвилин при 180 °С
Зробіть соус з червоного вина. Наріжте цибулю, покладіть в каструлю разом з лавровим листом, додайте вино, воду, бульйон, соєвий соус та мед. Варіть на слабкому вогні протягом 30 хвилин. Процедіть соус та доведіть до кипіння ще раз. Розчиніть кукурудзяний крохмаль в невеликій кількості води та додайте його в соус, добре перемішуючи. Коли соус загусне, додайте вершкове масло та добре перемішайте, аби масло повністю розчинилось. Приправте за смаком сіллю та чорним перцем.
Зробіть картоплю гратен з гірчицею. Добре помийте картоплю. Залиште шкірку на картоплі. Розріжте картоплю навпіл. Змішайте гірчицю з олією. Дрібно поріжте цибулю-шалот, часник та додайте до гірчичної суміші, добре перемішайте.
Додайте картоплю та знову перемішайте. Приправте сіллю та чорним перцем. Запікайте в духовці протягом 35-40 хвилин.
Зробіть салат з брюсельської капусти. Подрібніть мигдаль та обсмажте на сковороді. Закип'ятіть воду, додайте брюсельську капусту та варіть протягом 5 хвилин. Промийте капусту під холодною водою, додайте мигдаль та апельсиновий сік.
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.