Тріска в фользі з базиліком, вершками та кропом

Тріска в фользі з базиліком, вершками та кропом

Тріска в фользі з базиліком, вершками та кропом Тріска в фользі з базиліком, вершками та кропом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Інгредієнти для соуса із базиліка

Приготування

  1. Наріжте філе тріски великими кубиками. Наріжте фенхель та цибулю великими шматками, а лимон тонкими скибочками. Поріжте помідори та зубчик часнику навпіл.
  2. Розділіть всі інгредієнти рівномірно в 4 пакети згорнутих з фольги. Використовуйте подвійну фольгу, так щоб запобігти витіканню рідини. Додайте оливки, ложку вершкового масла та оливкову олію. Додайте сіль та перець за смаком. Закрийте щільно пакети.
  3. Покладіть пакети на решітку гриля та запікайте протягом 15 хвилин.
  4. Наріжте або подрібніть базилік в блендері, якщо ви бажаєте отримати соус зеленого кольору. Змішайте базилік з маскарпоне. Приправте сіллю та перцем. Наріжте зелену цибулю тонкими скибочками та помістіть зверху на соус, не перемішуючи його.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.