Картоплю почистіть та наріжте кубиками. Відваріть картоплю в великій кількості води з часником. Коли картопля майже готова, додайте розморожене філе тріски та варіть ще приблизно 8 хв. Злийте воду через друшляк, додайте оливки, цибулю, оливкову олію та перець.
Розігрійте духовку до 220 градусів.
Добре змішайте інгредієнти таким чином щоб картопля майже стала пюре. Викладіть в жаростійкий посуд для запікання.
Розламайте скибочки черствого хлібу та посипте зверху. Додайте трошки оливкової олії та перцю. Випікайте в духовці протягом приблизно 20 хв до золотавої скоринки.
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.