Відваріть брокколі у підсоленій воді протягом приблизно 5 хв.
Потріть моркву на тертці та подрібніть цибулю, змішайте разом з нежирним сиром. Приправте сіллю та перцем.
Розріжте огірок на довгі тонкі скибочки. Викладіть скибочки в миску і посипте насінням кунжуту, додайте білий винний оцет, оливкову олію, сіль та дрібно нарізану петрушку. Добре перемішайте разом.
Коли брокколі вже готова, злийте воду та добре розімніть виделкою. Приправте сіллю та перцем.
Викладіть на тарілку рибу, пюре з брокколі (брокколімос), моркв’яний дзадзикі та салат зі свіжих огірків.
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.