Філе тріски із моркв’яним соусом дзадзикі та пюре брокколімос

Філе тріски із моркв’яним соусом дзадзикі та пюре брокколімос

Філе тріски із моркв’яним соусом дзадзикі та пюре брокколімос Філе тріски із моркв’яним соусом дзадзикі та пюре брокколімос
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  2. Поставте рибу в духовку на 20 хв.
  3. Відваріть брокколі у підсоленій воді протягом приблизно 5 хв.
  4. Потріть моркву на тертці та подрібніть цибулю, змішайте разом з нежирним сиром. Приправте сіллю та перцем.
  5. Розріжте огірок на довгі тонкі скибочки. Викладіть скибочки в миску і посипте насінням кунжуту, додайте білий винний оцет, оливкову олію, сіль та дрібно нарізану петрушку. Добре перемішайте разом.
  6. Коли брокколі вже готова, злийте воду та добре розімніть виделкою. Приправте сіллю та перцем.
  7. Викладіть на тарілку рибу, пюре з брокколі (брокколімос), моркв’яний дзадзикі та салат зі свіжих огірків.
  8. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.