Розморозьте та зваріть філе тріски у великій кількості воді протягом приблизно 10-12 хв.
Окремо відваріть спаржу у підсолені воді з чайною ложкою цукру протягом двох хвилин. Обов’язково відріжте нижню частину спаржі, приблизно 2 см.
Розтопіть вершкове масло та перемішуючи додайте кріп, лимонну цедру та мелений перець. Злийте воду з філе тріски через друшляк та сервіруйте на тарілки разом із спаржею. Додайте креветки та вершкове масло. Подавайте з тальятелле, невеликою кількістю вершкового масла та пармезаном.
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.