Посоліть та поперчіть філе лосося та злегка обсмажте в олії. Закип'ятить воду та додайте трохи солі у воду. Обріжте головки кольорової капусти та подрібніть їх у блендері до зернистої консистенції.
Закип’ятіть невелику кількість води у каструлі, додайте суміш кольорової капусти та варіть протягом 20 секунд. Злийте залишки води.
Використовуйте підсмажений або свіжий мигдаль. Змішайте кашу з кольорової капусти з мигдалем та додайте трошки олії, чебрець та шматочки лимону.
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.