Мойва з кунжутом - Shishamo Goma Age

Мойва з кунжутом - Shishamo Goma Age

Мойва з кунжутом - Shishamo Goma Age Мойва з кунжутом - Shishamo Goma Age
  • Порція: 2 особи
  • Час: 15 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Збийте яйця вінчиком. Додайте картопляний крохмаль. Добре перемішайте.
  2. Почистіть мойву, голову можна залишити, а нутрощі видалити. Просушіть паперовим рушником, обваляйте в яєчній суміші, а потім в кунжуті з кожного боку. Обсмажте на сковорідці протягом 2 хвилини з кожного боку.
  3. При подачі викладіть рибку на блюдо та сервіруйте разом із соєвим соусом.

Вам також сподобається

Автор 土屋 敦

Атсуші Цутія – автор відомих книг з японської кулінарії, ведучий телевізійних шоу Японії та редактор популярних кулінарних блогів.