П ростий, швидкий та оригінальний рецепт смаженої мойви на грилі.
Інгредієнти
Приготування
У велику сковороду додайте олію та розігрійте ії до 180 °C.
Почистіть мойву, видаливши голову та нутрощі.
Зробіть суміш борошна, часникового порошку та солі. Обваляйте мойву у суміші з обох сторін та помістіть у сковороду таким чином щоб усім тушкам мойви було достатньо місця для смаження. Смажте протягом 2-3 хвилин.
Перекладіть мойву на решітку та дайте стекти залишкам олії.
Додайте олію, часник та перець чилі у іншу сковорідку. Коли часник стане ароматним, додайте сіль, перець та сік з ½ лимону. Додайте суміш трав, перемішайте та смажте не більш 1 хвилини.
Вийміть суміш трав із олії, дайте залишкам олії стекти та перемішайте з мойвою.