Варений лосось з морквяно-картопляною сумішшю

Варений лосось з морквяно-картопляною сумішшю

Варений лосось з морквяно-картопляною сумішшю
  • Порція: 4 особи
  • Час: 45 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Вичавіть сік з апельсинів в каструлю. Додайте воду та імбир, нарізаний тонкими скибочками. Доведіть до кипіння.
  2. Вимкніть вогонь під каструлею та покладіть в апельсиново-імбирний маринад рибу на 10 – 15 хвилин.
  3. Почистіть картоплю, моркву та наріжте їх шматочками. Відваріть їх до м'якості. Відваріть горошок.
  4. Змішайте йогурт та цедру лайма. Додайте сік лайма та подрібнену м'яту.
  5. Подрібніть картоплю та моркву, але не доводьте до стану пюре, додайте горошок. Приправте сіллю та перцем за смаком.
  6. Сервіруйте з салатом та подпвате з йогуртовим соусом.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.