Форель з сиром фетою та помідорами чері

Форель з сиром фетою та помідорами чері

Форель з сиром фетою та помідорами чері Форель з сиром фетою та помідорами чері
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

А петитне та якраве поєднання форелі, сиру фета та помідорів чері. Ця страва буде у центрі уваги та нікого не залишить байдужим.

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  2. Подрібніть часник та чебрець, змішайте з сумішшю овочів, додайте філе форелі та помістіть у зручну сковороду. Додайте помідори чері та покрошіть зверху сир фету. Полийте зверху невеликою кількістю оливкової олії та додайте чорний перець за смаком.
  3. Запікайте у духовці протягом 20-25 хвилин.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.