Запечена телапія з підливкою

Запечена телапія з підливкою

Запечена телапія з підливкою Запечена телапія з підливкою
  • Порція: 4 особи
  • Час: 45 хв
Роздрукувати

Інгредієнти для телапії

Інгредієнти для підливки

Приготування

  1. Викладіть помідори, оливки, каперси та порізаний базилік у миску. Все трішки посоліть та поперчіть, додайте оливкову олію і перемішайте. Покладіть у форму для запікання та помістіть у духовку, розігріту до 180 градусів, та запікайте 15 хв, поки помідори не пустять сік.
  2. Змішайте оливкову олію, лимонний сік, сіль та чорний перець у мисці.
  3. Запечені овочі відсуньте убік форми,а у середину викладіть злегка підсолене філе телапії. Зверху риби ложкою викладіть запечені овочі. Потім все полийте підливкою і запікайте ще 30 хв до готовності.
  4. Коли страва готова, викладіть на тарілку телапію,а зверху полийте підливкою. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.