Викладіть помідори, оливки, каперси та порізаний базилік у миску. Все трішки посоліть та поперчіть, додайте оливкову олію і перемішайте. Покладіть у форму для запікання та помістіть у духовку, розігріту до 180 градусів, та запікайте 15 хв, поки помідори не пустять сік.
Змішайте оливкову олію, лимонний сік, сіль та чорний перець у мисці.
Запечені овочі відсуньте убік форми,а у середину викладіть злегка підсолене філе телапії. Зверху риби ложкою викладіть запечені овочі. Потім все полийте підливкою і запікайте ще 30 хв до готовності.
Коли страва готова, викладіть на тарілку телапію,а зверху полийте підливкою. Смачного!
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.