Запечена дорада з лимоном та петрушкою

Запечена дорада з лимоном та петрушкою

Запечена дорада з лимоном та петрушкою Запечена дорада з лимоном та петрушкою
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Дорада, крім того, що дуже популярна серед наших покупців, є неодмінною складовою майже кожної кухні світу. З цієї рибки можна готувати найрізноманітніші страви, закуски та пироги. Її можна смажити, варити, запікати, фарширувати та тушкувати.

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 200 ° С. Покладіть нарізані стеблини петрушки та лимон всередину кожної рибини, та викладіть їх на деко. Додайте біле вино, оливкову олію та приправи за смаком. Запікайте в духовці протягом 20 хвилин.
  2. Переконайтесь в готовності риби. Товста частина риби в розрізі має бути білого кольору.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.