Розігрійте духовку до 200 градусів. Покладіть та розтопіть масло у сковорідці. Додайте у масло сіль, чорний перець, паприку та добре перемішайте. Покладіть рибу на сковорідку, так щоб вона була майже повністю занурена у масло.
Смажте протягом 2-4-х хвилин. Розбийте яйця, додайте їх у сковорідку поруч із рибою та додатково смажте ще 4-5 хвилин. Посоліть яйця та додайте за смаком перець та паприку.
Сервіруйте рибу та яйця зеленою цибулею, петрушкою та каперсами.
Марк працює оглядачем кулінарного блогу журналу Таймс та газети The New York Times Magazine. Він також є автором книги "Як приготувати все" та "VB6: Споживайте веган не пізніше 6.00, щоб схуднути та покращити своє здоров’я".