Запечене філе білуги у тісті

Запечене філе білуги у тісті

Запечене філе білуги у тісті
  • Порція: 4 особи
  • Час: 120 хв
Роздрукувати

Інгредієнти для тіста

Інгредієнти для начинки

Приготування

  1. Підігрійте молоко до кімнатної температури. Додайте до молока дріжджі, сіль, цукор, одне яйце. Потім, помішуючи, додайте борошно у молочну суміш. У процесі змішування, додайте у тісто розтоплене вершкове масло. Замісіть тісто середньої м’якості. Накрийте тісто чистим кухонним рушником і залиште на 40-50 хвилин.
  2. Почистіть цибулю і моркву та наріжте: цибулю півкільцями, а моркву натріть на крупній тертці. Нагрійте сковороду та додайте трохи рослинної олії. Обсмажуйте цибулю до м’якості, потім додайте моркву. Коли овочі готові, зніміть зі сковороди щоб охолодилися, а тим часом промийте філе білуги у воді, промокніть рушником і ретельно натріть сіллю та перцем. Залиште рибу на 10 хв, щоб м’ясо добре ввібрало спеції.
  3. Розріжте тісто на 4 рівні частини. Кожну частину розкатайте товщиною 0,5 см, надавши овальної форми та на 5 - 7 см більше розмірів філе риби. На середину тіста викладіть філе білуги, а на нього викладіть смажені овочі.
  4. Розріжте ножем невеликі частини тіста по діагоналі від риби до країв ( як ялинку) та загорніть смужки косичкою, по черзі з однієї та іншої сторони. Кінчик формуємо у вигляді хвоста риби. Готовий вибір залиште підійти на 10 - 15 хв. Розігрійте духовку до 180 градусів, змастіть поверхню пирога збитим яйцем та поставте у духовку на 40 хвилин.
  5. Готовий пиріг викладіть на блюдо. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.