Розріжте цибулю тоненькими кільцями. Розріжте рибу невеликими шматочками, потім посоліть і додайте перець. Збийте яйця в мисці до однорідного стану. До яєць додайте тертий сир, сіль та порізаний шматочками м’якуш білого хліба і перемішайте.
Змажте форму для запікання соняшниковою олією і викладіть цибулю. На цибулю викладіть шматочки риби. Залийте рибу вершками. Потім зверху рівномірно викладіть суміш з яєць, сиру та хліба.
Поставте форму у духовку, розігріту до 180С на 35 - 45 хвилин.
Коли риба буде готова, розділіть на 4 порції та викладіть на тарілки. Смачного!
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.