Запечене філе тріски з морквою та лаймом

Запечене філе тріски з морквою та лаймом

Запечене філе тріски з морквою та лаймом Запечене філе тріски з морквою та лаймом Запечене філе тріски з морквою та лаймом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Зробіть соус, перемішавши цедру та сік лайма, оливкову олію, яєчний жовток, сіль та перець в мисці.
  2. Приправте філе тріски сіллю та перцем, покладіть на деко для випічки, шкіркою вгору та запікайте при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин. Час запікання риби може змінюватися в залежності від товщини риби.
  3. Подрібніть варену моркву ручним блендером. Додайте оливкову олію, приправте сіллю та перцем.
  4. Викладіть морквяне пюре на тарілки, покладіть рибу зверху та сервіруйте з лаймовим соусом.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.