Виложити філе лосося на деко, філе намазати зверху вершковим маслом та віджати сік з одного лимона. Положити шматочки брокколі на шматочки риби та додати помідори. Дрібно порізати часник та чилі. Порізати цибулю та перець великими скибочками. Нагрійте велику сковороду з маслом та обсмажте овочі.
Додайте рибу та обсмажте ії протягом приблизно 10-15 хв. Після завершення обсмаження додайте за смаком бальзамічний оцет та чорний перець.
Подавати з хлібом із борошна грубого помелу, яким можна користуватися замість ложки при споживанні овочів.
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.