Паштет з форелі на цільнозерновому хлібі з кропом, кабачком та морквою

Паштет з форелі на цільнозерновому хлібі з кропом, кабачком та морквою

Паштет з форелі на цільнозерновому хлібі з кропом, кабачком та морквою
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування:

  1. Розігріти духовку до 200 градусів.
  2. Покладіть папір для випічки на деко та виложіть форель. Запікайте рибу в духовці протягом приблизно 15 хв.
  3. Натріть на тертушці кабачки-цукіні та моркву. Дрібно наріжте цибулю і викладіть всі овочі в миску. Вичавіть сік з ½ лимона та додайте нежирну сметану та майонез. Добре перемішайте разом.
  4. Покладіть хліб в духовку на 5 хвилин щоб трошки підрум’янити. Дрібно наріжте готову рибу та дайте їй охолонути.
  5. Акуратно перемішайте усі інгредієнти разом. Приправте сіллю, перцем та кропом. Розподіліть паштет на гарячих скибочках хліба та сервіруйте з шматочками лимона і гілочками кропу.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.