Розігрійте духовку до 200 градусів. Вкрийте деко алюмінієвою фольгою. Розріжте перець навпіл. Видаліть серцевину, і поставте їх розрізом вниз. Запікайте, доколи шкірка не стане майже чорною. Перець стане досить м'яким і ви зможете легко видалити верхню шкірку.
Другий перець дрібно наріжте та змішайте з нарізаною зеленою цибулею і зеленим перцем, оливковою олією, білий винним оцтом, сіллю та перцем.
Розріжте печений перець на 8 смужок. Помістіть шматочок копченого лосося такого ж розміру зверху на частинки перцю. Покладіть сардину та загорніть усе разом. Повторіть з рештою.
Шматочки багету злегка підсмажте на сухій сковороді. Викладіть зверху начинку та додайте заправку. Смачного!
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.