Тапас з копченим лососем, сардинами та перцем

Тапас з копченим лососем, сардинами та перцем

Тапас з копченим лососем, сардинами та перцем Тапас з копченим лососем, сардинами та перцем Тапас з копченим лососем, сардинами та перцем
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Вкрийте деко алюмінієвою фольгою. Розріжте перець навпіл. Видаліть серцевину, і поставте їх розрізом вниз. Запікайте, доколи шкірка не стане майже чорною. Перець стане досить м'яким і ви зможете легко видалити верхню шкірку.
  2. Другий перець дрібно наріжте та змішайте з нарізаною зеленою цибулею і зеленим перцем, оливковою олією, білий винним оцтом, сіллю та перцем.
  3. Розріжте печений перець на 8 смужок. Помістіть шматочок копченого лосося такого ж розміру зверху на частинки перцю. Покладіть сардину та загорніть усе разом. Повторіть з рештою.
  4. Шматочки багету злегка підсмажте на сухій сковороді. Викладіть зверху начинку та додайте заправку. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.