Хто не любить тако? Неперевершена закуска, яка смакує саме у літні спекотні місяці та у поєднанні з холодною пляшкою світлого пива. У будь-якому випадку, тако з креветками, безумовно, ідеальна страва у літній час вечірньої прохолоди. Готується швидко та легко.
Аромати кмину та меленого червоного перцю додають до креветок пряний аромат, що у поєднанні з соусом з кінзи та лайму приємно врівноважує смак страви. За бажанням можна скоротити кількість меленого чилі та виключити з рецепту кайєнський перець.
Інгредієнти
Інгредієнти для соуса з кінзи та лайму:
Приготування:
- Змішайте у мисці оливкову олію, часник, кмин, сіль і кайєнский перець (якщо використовується). Занурте у суміш креветки повністю. Накрийте і охолодіть протягом 20 хвилин.
- Посмажте креветки в сковороді на середньому вогні до отримання рожевого кольору протягом 5 хвилин. Вимкніть вогонь та залиште креветки теплими.
- Використовуйте достатньо олії (приблизно 30 мл), щоб злегка покрити дно невеликої сковороди. Нагрійте на середньому вогні. Нагрійте коржі тако приблизно 30 секунд з кожної сторони, щоб вони стали м'якими.
- Трошки згорніть коржі створюючи напівзгорнуту оболонку тако. Кожний корж розмістить на паперових рушниках задля поглинання залишків олії.
- Перемішати всі інгредієнти для соуса з кінзи та лайму.
- Покладіть кожну з 5 креветок в окрему оболонку тако. Покладіть зверху листя салату, помідор, авокадо та соус.