Салат сашимі з лосося сочевицею та авокадо

Салат сашимі з лосося сочевицею та авокадо

Салат сашимі з лосося сочевицею та авокадо
  • Порція: 4 особи
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування:

  1. Сашимі, як традиційна страва японської кухні, готується тільки з сирого м’яса риби. Але Ви за бажанням замість сирого м’яса можете використовувати нарізку філе лосося холодного копчення.
  2. Ретельно помийте руки перед обробкою сирої риби. Використовуйте чистий ніж та обробну дошку з пластика. Поріжте філе риби на тонкі скибочки. Промийте сочевицю в холодній воді та відваріть відповідно до інструкції на упаковці. Покладіть рибу та готову сочевицю в миску. Поріжте авокадо і цибулю-порей тонкими смужками та добре перемішайте з рибою та сочевицею. Додайте лаймовий сік, соєвий соус, оливкову олію та перець. Обережно перемішайте.
  3. Ополосніть листя салату та зробіть з них чаші. Заповніть їх лососем та сумішшю сочевиці. Покладіть свіжу кінзу.
  4. Краще смакує з насінням соняшнику або кеш’ю, арахісом та кунжутом.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.